در میان دستگیرشدگان نام حداقل چهار خبرنگار به چشم میخورد؛ فرهاد پولادی، گزارشگر خبرگزاری فرانسه در تهران، «نیلز کروگسگارد» روزنامهنگار دانمارکی، ۲ خبرنگار کانادایی و ژاپنی و یک خبرنگار ایرانی یکی از شبکههای ماهوارهای که همگی به دلیل نداشتن مجوز اطلاعرسانی از این مراسم بازداشت شدند. دهه 90 یکی از پرشمارترین سالهای کاری او بوده است که هر سال حداقل 2 عنوان فیلم سینمایی را بازی کرده بود. جدیدترین نقش او در سریال بچه مهندس است که در ماه رمضان 97 از شبکه دو روی آنتن رفته و نقش مربی پرورشگاه را در آن بازی کرده است. حتی سکانسهای خارج از کابین تریلی هم با دو دوربین فیلمبرداری شده است و فکر میکنم این تصمیم خیلی به فیلم کمک کرده است.
نفیسه زارع اینستا
بر اساس گزارش خبرگزاریها نیروهای امنیتی با حضور گسترده در نقاط مختلف شهر تهران با مخالفان درگیر شدند و به سمت آنان گاز اشکآور شلیک کردند. سوسن تسلیمی، جمشید مشایخی، پرویز پورحسینی ، عطاالله زاهد، حامد تحصنی، سامی تحصنی، آتش تقیپور، ملیحه نصیری، آتیلا پسیانی و سوگند رحمانی در این فیلم مقابل دوربین علیرضا زریندست بازی کردند. سال 1386 اوج درخشش نفیسه روشن بود، او در سریال «اغما» به کارگردانی سیروس مقدم در کنار چهره هایی چون لعیا زنگنه حامد کمیلی و مرحوم امین تارخ به شهرت رسید. او نیز سالها پیش یک پای خود را در تصادف از دست داده و مصمم است امیر را، به دلیل آن که از محل حادثه گریخته، زجر بدهد. فیلم سینمایی شب حادثه به نویسندگی و کارگردانی سیروس الوند محصول سال 1367 است. فیلم سینمایی «طلسم» به کارگردانی و نویسندگی داریوش فرهنگ محصول سال 1365 است. فیلم سینمایی «حرفهای» به کارگردانی اسماعیل فلاح پور و نویسندگی مهدی ژورک محصول سال 1375 است. فیلم چاووش به کارگردانی ساموئل خاچیکیان و نویسندگی علاءالدین رحیمی و معصومه تقیپور محصول سال 1369 است. فیلم بهار در پاییز به کارگردانی مهدی فخیم زاده و نویسندگی ایرج رضایی، مهدی فخیم زاده محصول سال 1366 است.
چنگیز وثوقی، پرویز پورحسینی ، حسین خانی بیک، حسین سخرخیز، جمشید شاهمحمدی، رزا آرایش، پریسا پورشفیع، مهشاد سخایی، بهروز مسروری، محمدرضا سیفالهی، حسن دادشکر، علی گودرزی، داوود آسترکی، حسن رضایی، حسین میرزایی و سیروس میمنت در این فیلم مقابل دوربین اسفندیار شهیدی بازی کردند. حسن زندباف موسیقی متن این فیلم را ساخت و كامران قدكچيان این اثر را تدوین کرد. بابک بیات موسیقی متن این فیلم را ساخت و روحالله امامی این اثر را تدوین کرد. بابک بیات موسیقی متن این فیلم را ساخت و مهرزاد مینویی این اثر را تدوین کرد. بهزاد عبدی موسیقی متن این فیلم را ساخت و احسان شیبانی این اثر را تدوین کرد. بابک بیات موسیقی متن این فیلم را ساخت و حسین زندباف این اثر را تدوین کرد. ناصر چشمآذر موسیقی متن این فیلم را ساخت و حسن حسندوست این اثر را تدوین کرد. چهار پسر آنها، هادی، جعفر، حسن و جلال راهی شهر زادگاهشان شده و در آنجا با خانه ویران شدهشان روبرو میشوند. عده ای شکارچی از شهر نیز برای شکار به این منطقه میآیند و بلدی به نام رسول را استخدام میکنند؛ ولی عمو هاشم که نمیخواهد گوزن مورد نظرش را شکارچیان شکار کنند، داوطلب راهنمایی آنها میشود و هنگامی که شکارچیان میخواهند گوزن او را شکار کنند، گوزن را فراری میدهد.
همسر نادر امیر را از قصد شوهرش مطلع میکند.
او فرمانده تیپ ویژه کماندو قم و چند سرباز گارد را ترور میکند تا خود را به نیروهای انقلابی نزدیک کرده و پس از نفوذ، آنها را شناسایی کند. در بخشی از فیلم کاراکتر اصلی درباره گذشته سخت و ماجرای جدایی پدرش از مادرش صحبت میکند و میتواند نشانهای باشد برای رسیدن به انگیزه انتقام او در پایان فیلم. اخترشناس کهنسالی پس از تشخیصدادن تاریخ کسوف سه نوهاش به نامهای رشید، جمشید و خورشید را به سرزمین اصلی میفرستد تا طلسم غول سنگی را که آسایش اهالی دره شاپرکها را سلبکردهاست، بشکنند. امیر و همسرش هما، پس از سپری کردن تعطیلات عازم تهران هستند تا امیر به موقع در محل کارش، شرکت مخابرات، حاضر باشد. همسر نادر امیر را از قصد شوهرش مطلع میکند. او هما را در رشت به خانهٔ خواهرش میرساند و به طرف پایتخت حرکت میکند. به مرور روشن میشود که فرزند نادر زنده است و او فقط قصد دارد از امیر و همسرش انتقام بگیرد. برخی جوایز نفیسه زارع از کارگردانها این کار را خودشان انجام میدهند، اما امروزه در فیلمسازی حرفهای، معمولاً از شخصی که خود اشراف کامل به عرصه بازیگری دارد (حتی گاهی از بازیگران مطرح)، استفاده میشود، تا این مسئولیت را به عهده گیرند و به نوعی بازیگران را کارگردانی کنند. Write-up was created by G SA Con tent Gen erator DE MO.
اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از اینجا کنید دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.